Ügyfélszolgálat és telefonos rendelés

H-P 10-18h 

06 70 850 7161

Kopott deszka öntapadós bútorfólia 45cm x 2m
Kopott deszka öntapadós bútorfólia 45cm x 2m
2 990 Ft

Kopott deszka öntapadós bútorfólia 45cm x 2m

Cikkszám
56144
Futárnak átadás várható időpontja
2024.07.24
Márka
Venilia
Azonnal raktárról
2 990 Ft
Részletek

A kopott deszka öntapadós bútorfólia 45cm x 2m (cikkszám: 56144) egy kiváló minőségű és stílusos matrica, amelyet bútoraink felújítására és egyedi megjelenésük fokozására használhatunk. A termék könnyen felhelyezhető, tartós és a megfelelő ápolás mellett sokáig megőrzi eredeti állapotát, valamint hosszú élettartamot biztosít.

A kopott deszka effektust felidéző öntapadós bútorfólia egy trendi és különleges megoldás, amely lehetővé teszi bútoraink átalakítását egyedi módon. A matrica természetes, realisztikus fa mintával rendelkezik, amely a kopott deszka látványát sugallja. Ez a design megfelelő választás lehet például vintage stílusú vagy rusztikus berendezésű helyiségekbe, ahol a kopott deszkák hangulatát szeretnénk megjeleníteni.

A felhasználóbarát öntapadós fólia egyszerűen felhelyezhető bármilyen sima és tiszta felületre, ideértve a bútorokat, ajtókat, ablakpárkányokat és falakat is. A matrica használatakor ügyeljünk arra, hogy a felület sima legyen, mentes legyen az olajos, poros vagy szennyeződésektől, mivel ez befolyásolhatja a matrica tapadóképességét és tartósságát.

A kopott deszka öntapadós fólia praktikus mérete 45 cm szélességű és 2 méter hosszú, ami lehetővé teszi az egyszerű vágást és a kívánt méretre való szabását. Ez lehetővé teszi, hogy alkalmazkodjon különböző bútorokhoz és felületekhez, ahol szeretnénk alkalmazni.

A matrica kiváló minőségű anyagból készül, amely tartós és ellenálló. Az anyag kopásálló és vízálló, ezért könnyen tisztítható és hosszú élettartamot biztosít. A magas minőségű ragasztó réteg biztosítja a matrica hosszantartó tapadását a felülethez, de ugyanakkor könnyen eltávolítható, anélkül, hogy maradványokat hagyna a felületen vagy károsítaná azt.

A kopott deszka öntapadós bútorfólia lehetővé teszi, hogy saját kreativitásunkat kifejezve átalakítsuk bútorinkat, hiszen könnyen alkalmazható és bármikor eltávolítható. Emellett gazdaságos alternatívát kínál a bútorok cseréjének elkerülésére, hiszen a matrica használatával új és divatos megjelenést adhatunk otthonunknak.

Általánosságban elmondható, hogy a kopott deszka öntapadós bútorfólia 45cm x 2m (cikkszám: 56144) egy kiváló minőségű és stílusos termék, amely lehetővé teszi bútoraink egyedi átalakítását és új megjelenésüket. A kopott deszka hatásának köszönhetően ízléses és egyedi belső tereket hozhatunk létre, amelyek kifejezik saját stílusunkat. A könnyű felhelyezés és a tartósság miatt hosszú távú megoldást nyújt, amely évekig szép és kifogástalan állapotban maradhat.


30 napos pénzvisszafizetési garancia

Vásárolj most minimum 20 000 Ft-ért és ingyen szállítjuk csomagpontra!


 

Adatok
Cikkszám
56144
Csomagajánlatok
Vélemények
Legyél az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek