Ügyfélszolgálat és telefonos rendelés

H-P 10-18h 

06 70 850 7161

Velúr hatású

Ez a velúr hatású öntapadós tapéta úgy kínál felhőtlenül kényelmes és stílusos megjelenést otthonodban, hogy közben nem kell aggódnod a tapétázás hagyományos, bonyolult folyamatainak miatt. Ennek a tapétának ugyanis nincs szüksége ragasztóra, hiszen öntapadós, így a felhelyezése szinte gyerekjáték.

Nem kell mesterségesen létrehozott textúrákra támaszkodnod, ha esztétikus, puha és velúr megjelenésre vágysz otthonodban. A velúr tapéta ugyanis sokkal természetibb és meghittebb benyomást kelt, mint a más anyagokból készült hasonló termékek. Ha felrakod az otthonod falára, akaratlanul is érezni fogod, hogy kellemesen ölelésnek vetetted alá magadat.


Az öntapadó tapéta előnye, hogy nincs szükség tapétaragasztóval és egyéb szerszámokkal való bűvészkedésre, ami a hagyományos tapétázás normális része. A velúr tapéta felrakása kiválóan néz ki, és egyszerűen és gyorsan elvégezhető. Ha valahol félrecsúszott a tapéta, nyugodtan visszahelyezheted, és úgy tűnhet, hogy kifogástalanul raktad fel már elsőre.

A velúr hatású öntapadós tapéta háromoldalú. egyszerre lágy, selymes és vastag. De nem csak arra a részre összpontosítják a gyártása során, amely úgy tűnik, szemmel láthatóan a legpompásabb, mivel a tartósságra és a rugalmasságra is törekednek. Azok, akik értékelik és igénylik a kiváló minőséget, biztosak lehetnek benne, hogy ez a tapéta nem fogja csalódást okozni.

A falak és a belső tér textúrájának sokrétűsége és mélységi hatása rendkívül nyugtató, és mélységet kölcsönöz a helyiségnek. A velúr tapéta azonban olyan meghittséget és kényelmet ad nézőinek, amely előnyösen jár minden szobában a felhasználók számára, akik át akarják adni otthonukat a békéről és a nyugalomról sugárzó hangulatra. A falakról is átsugárzik egy bizonyos lágy közérzet, ami elősegíti a stressz csökkentését és a hosszú távú pihenést otthonodban.

Válts a velúr tapéta használatára, ha egy puha, kényelmes és időtlen megoldást keresel a tapétázás és a belső terek kialakítása terén, ami a legújabb trendeknek megfelelően kínálkozik. Az öntapadós tapéta felhelyezési módszere miatt pedig tényleg mindenki képes rá, mint TE, hogy a legjobbat hozd ki otthonodból!


8termék 18
8termék 18
Szűrés
Márka
Méret
Ár
 (Ft)
2 990 Ft - 14 990 Ft