Ügyfélszolgálat és telefonos rendelés

H-P 10-18h 

06 70 850 7161

Bútorfólia

Te már hallottál a bútorfóliáról? Ha nem, akkor itt az ideje, hogy megismerkedj vele! A bútorfólia egy speciális ragasztóval ellátott műanyag fólia, amelyet a bútorok felületére lehet felragasztani. A fólia védelmet nyújt és megszépíti a bútort, ugyanakkor megőrzi annak eredeti állapotát.

Ez a praktikus anyag számos előnnyel rendelkezik. Például többféle színben és mintázatban kapható, így nem csak a bútorfelfrissítés során nyújt segítséget, hanem lehetőséget ad az egyedi stílus kialakítására is. Ráadásul sokkal olcsóbb, mint a bútorok cseréje vagy felújítása. Emellett nagyon könnyen kezelhető, hiszen vágásokkal és ragasztással könnyen illeszthető az adott felületre.

A bútorfólia nem csak esztétikai szempontból hasznos, hanem funkciója is van. A fólia védi a bútorok felületét a karcolásoktól, ütésektől, nedvességtől és szennyeződésektől. Emellett akadályozza a napfény által okozott színek változását. A bútorfólia alkalmazása a bútorok helyreállításával ér fel, a fólia felülete nagyon sima, így könnyű tisztán tartani, így sokkal tartósabbá teszi a bútort.

A bútorfólia használatával pedig rengeteg pénzt meg lehet spórolni, akár otthoni, saját ügyességgel is fel lehet ragasztani a bútorra, így a felújítás költségei minimálisra csökkennek. A bútorfólia nem csak a saját lakásunkban használható, hanem kiváló segítség lehet akár irodákban vagy nyilvános helyeken is, ahol a bútorok folyamatos használatnak vannak kitéve.

Összességében a bútorfólia nem csak olcsóbb, mint a bútorok cseréje, hanem környezetbarát alternatívát is kínál, mert kevesebb hulladékot generál, és a használata után az eredeti bútorok felújítása is egyszerűbbé válik. Ha úgy döntesz, hogy a bútorfóliát használod bútoraid megóvása érdekében, meg fogsz lepődni, hogy milyen nagyszerű eredményeket érhetsz el vele.

Szűrés