Ügyfélszolgálat és telefonos rendelés

H-P 10-18h 

06 70 850 7161

Gyerekmintás

31termék 121
31termék 121

Ha közel állsz a gyerekek világához, akkor biztosan tudod, hogy mennyire fontos szerepet játszanak azok a designelemek, melyek a gyerekszoba berendezéséhez kapcsolódnak. Az öntapadós tapéta pedig egy igazi kincs lehet, ha olyan környezetet szeretnél teremteni a piciknek, amelyben fel lehet lazítani, játszani, tanulni és pihenni. És ha magad szeretnél tapétázni, rengeteg időt és energia megspórolhatsz vele.

A gyerekmintás öntapadós tapéta különböző méretű és színű mintákkal elérhető, és gyakran izgalmas formákban is előfordulnak, mint például repülők, medvék, pillangók vagy virágok, amelyek megbűvölhetik a gyermek fantáziáját. Az öntapadós tapéta könnyen felrakható; nincs szükség tapéta ragasztóra, csak annyi a dolgod, hogy levedd a védőréteget, és felragasztod a falra. Ráadásul könnyen eltávolítható, így ha a gyerekkedvencek később kinövik a mintát, akkor bátran cserélheted újra.

Az öntapadós tapéta nem csak asztalok, szekrények vagy polcok díszítéséhez használható, hanem akár egy egész falat is bevonhatunk vele. A kreativitásodnak nincs határa, amikor egy olyan dizájn elkészítéséről van szó, amelyet a gyerekek és a szülők egyaránt szeretnek. A kedvenc mesék, rajzfilmek, állatok vagy sportok témája is lehet az inspirációs forrásod, és a minták széles skálája biztosítja, hogy megtaláld a megfelelő hangulatot.

Összefoglalva, az öntapadós tapéta kiváló választás gyerekszobákba, amely megváltoztathatja a tér hangulatát, és lehetővé teszi, hogy a gyerekek saját stílust hozzanak létre. Könnyedén felragasztható és eltávolítható, és a sokféle minta gazdag választéka biztosítja, hogy minden gyermek megtalálja az általa szeretett mintát. Számtalan lehetőséget kínál arra, hogy környezetet teremtsünk, amelyben a kicsik szabadon játszhatnak és felfedezhetik a világot.

Szűrés
Márka
Méret
Felület
Ár
 (Ft)
2 990 Ft - 29 990 Ft