Ügyfélszolgálat és telefonos rendelés

H-P 10-18h 

06 70 850 7161

Dekorációs

A dekorációs öntapadós tapéta az egyik legjobb és leggyakrabban választott módszer arra, hogy megváltoztassuk otthonunk atmoszféráját. Elhozhatjuk vele a természetet, az állatokat, a városokat, de akár saját kreatív elképzeléseinket is. A tapéta nem csak az egységes színekkel dolgozó festésekkel van egy lapon, hanem valóban új életet lehelhetünk az enteriőrbe.

Az öntapadós tapéta használata rendkívül egyszerű, káros anyagoktól mentes, valamint könnyen eltávolítható anélkül, hogy károsítaná a falunkat. Emellett gazdaságosabb is, mint a festék, mivel kevesebb munkát igényel, kisebb területet fed, és nem kell drága festékekkel takarékoskodnunk.

A dekorációs öntapadós tapéta kiválasztása az otthon stílusától függ. A természet kedvelői olyan tapétákat választhatnak, amelyek erdők, mezők, vagy a tengerpart hangulatát hozzák be otthonukba, míg azok, akik preferálják a modern belsőépítészetet, olyan dekorációkat találhatnak, amelyek geometriai, absztrakt és minimalistábbak. A kreatív elmék olyan tapétákat készíthetnek, amelyek kifejezik az egyéniségüket, vagy akár fotókat is használhatnak.

A dekorációs öntapadós tapéta egy olyan kiváló módja annak, hogy kifejezzük a stílusunkat anélkül, hogy hosszú időre köteleznénk el az otthonunkat egy bizonyos elképzelés mellett. Ezen kívül, az általa keltett hangulat még hosszú idő után is képes lesz megragadni a hely szellemiségét.


254termék 121
254termék 121
Szűrés
Márka
Méret
Felület
Ár
 (Ft)
300 Ft - 43 490 Ft