Ügyfélszolgálat és telefonos rendelés

H-P 10-18h 

06 70 850 7161

Bőrhatású

Az öntapadós tapéták manapság nagyon népszerűek, hiszen könnyen felhelyezhetők és eltávolíthatók a falakról. A bőrhatású öntapadós tapéta pedig egy igazi újdonság a tapéta világában.

A bőrhatású öntapadós tapéta felülete valóban olyan, mint a bőr, így nagyon érdekesen hat a szemnek, és egyedi megjelenést kölcsönöz az otthonodnak. Az anyaga nagyon strapabíró és időtálló, ezáltal hosszú éveken át díszítheti lakásod falait.

Az öntapadós tapéták előnye, hogy nincs szükség ragasztótékára, így a felhelyezés könnyen és gyorsan elvégezhető. Csak annyi a dolgod, hogy eltávolítsd a tapétáról a védőfóliát, majd lassan felhelyezd a falra, gyengéden simogatva az anyagot. Ha elakadnál, és nem megy a felhelyezés, akkor sem kell aggódnod, hiszen bármikor újra próbálkozhatsz.

Az öntapadós tapéta eltávolítása sem okoz gondot. Csak lassan és óvatosan kell levenni a falról, majd használaton kívüli tapétarepüllátóba helyezni.

A bőrhatású öntapadós tapéta lehetővé teszi, hogy otthonod falait valóban személyre szabottá varázsolhasd. Választhatod a színt, a mintát és az anyagot, így az olyan lesz, amilyet csak szeretnél.

Összefoglalva tehát, a bőrhatású öntapadós tapéta egy egyedi megjelenést kölcsönöző, könnyen felhelyezhető és eltávolítható anyag, amely lehetővé teszi, hogy otthonod falai tényleg olyanok legyenek, amilyeneket szeretnél.


13termék 113
13termék 113
Szűrés
Méret
Ár
 (Ft)
2 690 Ft - 20 900 Ft