Ügyfélszolgálat és telefonos rendelés

H-P 10-18h 

06 70 850 7161

Ablakfóla cikkek

Így helyezd fel a sztatikus ablakfóliát otthonodban

 

Az ablakok dekorálása és a magánélet megőrzése érdekében az öntapadós fóliák és sztatikus üvegfóliák remek megoldást jelentenek. A GekkoFix® márka kiváló minőségű termékei között megtalálhatók a beltéri dekorációs célokra szánt öntapadós fóliák, valamint az ablakok és egyéb sík felületű üveg felületek dekorálására ajánlott ablakfóliák.

 

Miért válassz sztatikus ablakfóliát?

Az ablakfóliák rendkívül sokoldalúan alkalmazhatók, legyen szó a magánélet védelméről vagy a lakásod díszítéséről. A sztatikus ablakfólia különösen hasznos, ha szeretnéd megakadályozni, hogy a kíváncsi tekintetek belássanak az ablakodon keresztül. Emellett díszítheted velük a térelválasztó üvegeket, az ablaküveget, vitrinedet és a konyhaszekrényed üveges részét is.

 

Milyen eszközökre lesz szükséged?

A sztatikus üvegfólia felhelyezéséhez néhány egyszerű eszközre lesz szükséged. Az applikációs lapát (simító) segítségével könnyedén fel tudod helyezni a fóliát. Az univerzális kés (sniccer) pedig segít a fóliák méretre vágásában. Emellett hasznos lehet egy szórófejes flakon, amivel be tudod vizezni az üvegfelületet a fólia felhelyezése előtt.

 

Hogyan helyezd fel a sztatikus ablakfóliát?

Lépés: Alaposan tisztítsd meg az ablakot, hogy por- és zsírmentes legyen. Vágd le a fóliát valamivel nagyobb méretűre, mint amekkorát szeretnél lefedni vele. Permetezd be alaposan vízzel az ablakot, majd húzd le a védő réteget a fóliáról.

 

Lépés: Illeszd a fóliát az ablakra, ügyelve arra, hogy ne csússzon el. Nedvesítsd meg a külső felületét is, hogy megakadályozd a karcolódást.

 

Lépés: Használj simítót, amivel lassan haladva középről kifelé szorítsd ki a levegőt és a felesleges vizet a fólia alól.

 

Lépés: Egy éles tapétavágó késsel távolítsd el a felesleges fóliát az ablak szélétől egy vonalzó vagy egyenes él mentén. Ezután töröld át az egész felületet egy sima törlőronggyal.

 

Fedezd fel webáruházunk kínálatát!

Nézz körül webáruházunkban, hogy megtaláld a legmegfelelőbb ablakfólia terméket otthonod dekorálásához! A GekkoFix® márka minőségi öntapadós és sztatikus üvegfóliái segítenek megvalósítani az álmaidat