Ügyfélszolgálat és telefonos rendelés

H-P 10-18h 

06 70 850 7161

Fahatású

A fahatású öntapadós tapéta egy különleges, természetes hatású falburkoló és bútorátvonó anyag, mely imitálja az igazi fa textúráját és mintázatát. Ez a tapéta ideális választás azoknak, akik szeretnék az otthonuk falain a természetes hatást megjeleníteni és egy varázslatos, meleg atmoszférájú lakóteret létrehozni.

Az öntapadós tapétát egyszerű és könnyedén kezelhető anyag jellemzi, így könnyű felragasztani és eltávolítani is. Az anyag magas minőségű, így az idő előre haladtával sem fog lényeges változásokat mutatni a felületén. Azonban, fontos figyelmet fordítani az alapfelület előkészítésére, mivel az anyag csak így ragaszt fel tökéletesen.

Az öntapadós tapéta egy bármilyen lakás stílusában jól mutató megoldás. Klasszikus, rusztikus, modern vagy akár skandináv stílus mellett is nagyszerű választásnak bizonyul. Nóvumként a tapétákat újrahasznosítható alapanyagból is gyártják, így a tapéták nemcsak szép és dekoratív belsőépítészeti elemek, hanem környezetbarát is.

Különböző fafajták kivitelben található meg a piacokon, például bükk, tölgy, cseresznye, dió vagy juhar minták is, hogy mindenki megtalálja az igényeihez és a lakás hangulatához passzoló variációt.

Említeni kell, hogy a fahatású öntapadós tapéta gondozása is egyszerű és nem igényelza túl sok időt. Fenntartása egyszerű, selymes ruhával egy kis vízzel áttörölhető a felszíne.

Összességében, a fahatású öntapadós tapéta egy könnyen kezelhető és dekoratív megoldás, amely hangulatos és természetközeli környezetet teremt az otthonodban. Ugyanakkor ügyelni kell a felhelyezésére, és az előkészítő munkálatokra figyelni, valamint egy optimális alapfelület kialakítására is.


103termék 121
103termék 121
Szűrés
Márka
Méret
Felület
Ár
 (Ft)
300 Ft - 29 990 Ft
Termék státusza