Ügyfélszolgálat és telefonos rendelés

H-P 10-18h 

06 70 850 7161

Táblafólia

A táblafólia egy remek eszköz, mellyel a gondolatainkat, ötleteinket és üzeneteinket egyszerűen és hatékonyan tudjuk kommunikálni másokkal. A különféle típusú táblafóliák az elmúlt években egyre népszerűbbek lettek, és ma már teljesen hétköznapivá váltak.

Előnye, hogy rendkívül sokoldalú: Fekete krétával írva szinte bármilyen üzenetet vagy rajzot készíthetünk rajta, míg a fehér táblán akár többszínű filccel szintén lehetőségünk van a szöveges kommunikációra, de rögzíthetünk rajta képeket és diagramokat is, amelyek segíthetnek például az oktatásban, illetve a prezentációk területén.

Az anyaga általában PVC, ennek köszönhetően rendkívül ellenálló, valamint könnyen tisztítható a gyakori használat mellett is. A táblafólia képes ellenállni a környezeti hatásoknak, így könnyű kültérre és beltérre is használni.

A táblafólia széles körben elterjedt az oktatásban, a konferenciákon, az irodai munkában és az otthoni feljegyzések, emlékeztetők készítésében. Mindenki használhatja, aki keresi az egyszerű és hatékony kommunikációs eszközt.

Többféle méretben, formában és színben is kapható, így mindenki megtalálhatja, amire az adott céljai eléréséhez szüksége van. Ha pedig már nem kell, egyszerűen lehúzható és eltávolítható a felületről, így akár többször is felhasználható.

Összességében tehát a táblafólia praktikus, és egyszerűen kezelhető megoldást nyújt az üzenetek, gondolatok és ötletek megfogalmazására, legyen szó irodai munkáról, oktatásról, vagy akár otthoni feljegyzésekről.


11termék 111
11termék 111
Szűrés
Márka
Méret
Felület
Ár
 (Ft)
2 990 Ft - 29 990 Ft