Ügyfélszolgálat és telefonos rendelés

H-P 10-18h 

06 70 850 7161

Trendi mintás

Sokan kedvelik az állandó otthoni frissítéseket, de nem mindenki szeretne a festést kockáztatni. Azonban sok lehetőségünk van arra, hogy vidám és trendi hangulata legyen otthonunknak. Az egyik leggyorsabb és legegyszerűbb megoldás, ha trendi mintás öntapadós tapétával díszítjük fel a falakat.

Az öntapadós tapéta nem igényel szakértelmet vagy speciális eszközöket, ellentétben a hagyományos festéssel. Csak meg kell találnunk a megfelelő mintát, amely illeszkedik az otthonunk stílusához. A kínálat szinte végtelen, lehet választani klasszikus mintákat, modern geometriai mintákat, virágokat, állatokat, vagy akár tengeri tematikákat is.

Mindemellett az öntapadós tapéta nem csak a falakra korlátozódik, felrakhatjuk vele az ajtókat, szekrényeket, és épp olyan trendi hatása lesz az otthonunknak. Ha meguntuk a mintát, egyszerűen lehúzzuk a tapétát, anélkül, hogy a falat vagy a bútorokat károsítanánk. Ráadásul az öntapadós tapéta könnyen tisztható, csak töröljük le nedves ronggyal, ha szükséges.

Az elkészítése is nagyon egyszerű. Először is, alaposan megtisztítjuk a falat a portól és egyéb szennyeződésektől. Ezután választjuk ki a megfelelő méretet, és vágjuk a kívánt mintára. Ha különféle mintákat szeretnénk kombinálni, akkor vághatjuk őket kisebb darabokra, és bármelyik falra felragaszthatjuk, hogy egyedi hangulatot teremtsünk.

A legjobb az egészben, hogy az öntapadós tapéta megváltoztathatja a szoba atmoszféráját, anélkül, hogy túl sok erőfeszítést kellene tennünk. Így könnyedén felpezsdíthetjük otthonunk stílusát, és akár új színfoltként is szolgálhat, egy régi festett fal vagy éppen egy unalmas bútor mellett.

Végül, egy jó minőségű öntapadós tapéta felhasználása garantáltan trendi és eredeti hangulattal ajándékoz meg minket otthonunkban. Könnyen elérhető minden háztartásban, és a változások állítólag márkázhatóak a jól megválasztott elemekkel. Ha kiválasztottuk a megfelelő mintát, adunk magunknak pár percet, és új és kifinomult otthonunkban élvezhetjük a változást.


135termék 121
135termék 121
Szűrés
Márka
Méret
Felület
Ár
 (Ft)
990 Ft - 29 990 Ft