Ügyfélszolgálat és telefonos rendelés

H-P 10-18h 

06 70 850 7161

Szilánkmentesítő - Biztonsági fólia 92cm x 2m
Szilánkmentesítő - Biztonsági fólia 92cm x 2m
17 990 Ft

Szilánkmentesítő - Biztonsági fólia 92cm x 2m

Cikkszám
56169
Futárnak átadás várható időpontja
2024.04.26
Márka
Venilia
Méret
92cm x 2m
Azonnal raktárról
17 990 Ft
Részletek

A Szilánkmentesítő - Biztonsági fólia 92cm x 2m (cikkszám: 56169) egy innovatív termék, amely hatékony védelmet nyújt a szilánkok és roncsdarabok ellen. Azt a célt szolgálja, hogy megakadályozza a sérüléseket és baleseteket, melyek a széttört üveg vagy más éles tárgyak repülő szilánkjai miatt előfordulhatnak.

Ez a biztonsági fólia a legújabb technológiát használja, amely kifejezetten a szilánkmentesítésre és a balesetek megelőzésére lett kifejlesztve. A fólia anyaga rendkívül erős és tartós, ami lehetővé teszi a hosszú élettartamot és a hatékony védelmet.

A fólia mérete 92 centiméter szélességben és 2 méter hosszúságban elérhető, ami lehetővé teszi, hogy könnyedén alkalmazható legyen a különböző felületeken. Az optimális méret lehetővé teszi a megfelelő mennyiségű fólia használatát, hogy a teljes védelmet biztosítsa a szilánkokkal szemben.

Az alkalmazás egyszerű és gyors, csak el kell helyezned a szilánkmentesítő fóliát a kívánt felületen, és a ragasztó réteg segítségével biztosan rögzítse. A tapadókorong rendkívül megbízható és ellenálló, biztosítva a fólia stabil helyzetét és a maximális védelmet.

Ez a biztonsági fólia többféle felhasználási területre kitűnően alkalmazható. Leggyakrabban ablakok, autók üvegei, személyi védőfelszerelések, építkezési területek, laboratóriumok és gyártóüzemek biztonsági céljaira használják. A szilánkmentesítő fólia rendkívül sokoldalú, tehát bármilyen helyzetben és helyszínen hatékony védelmet nyújthat.

Az 56169 cikkszámú Szilánkmentesítő - Biztonsági fólia kiváló minőségű anyagokból készül, és a legmagasabb szabványoknak megfelelően gyártott. A gyártás során a tartósság és a biztonság kiemelt szerepet kapott, így minden ügyfél garantáltan elégedett lehet a termék minőségével és hatékonyságával.

Ez a szilánkmentesítő fólia nem csak hatékony védelmet nyújt a szilánkokkal szemben, hanem átlátszó anyaga lehetővé teszi a természetes fényáteresztést is. Ez egy fontos szempont lehet, például az ablakok esetében, mivel a fólia nem korlátozza a kilátást.

A termék könnyen tisztítható és karbantartható. Egyszerűen törölje át a fóliát a szokásos tisztítószerrel, hogy megszabaduljon a porról, szennyeződéstől és ujjlenyomatoktól. A tisztítási folyamat rendkívül egyszerű és gyors, így mindig tiszta és átlátszó felületet kaphat.

A szilánkmentesítő fólia alkalmazása során mindig tartsa szem előtt a biztonságot és a megfelelő védelmet. Ezzel a termékkel megbízható és hatékony megoldást kínálunk a szilánkok és roncsdarabok potenciális balesetek okozta veszélye elleni küzdelemben.


30 napos pénzvisszafizetési garancia
Adatok
Cikkszám
56169
Vélemények
Legyél az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek