Ügyfélszolgálat és telefonos rendelés

H-P 10-18h 

06 70 850 7161

ÖNTAPADÓS CSEMPEMATRICA OTELLO TAUPE 20cm x 99cm 3db
ÖNTAPADÓS CSEMPEMATRICA OTELLO TAUPE 20cm x 99cm 3db
13 790 Ft

ÖNTAPADÓS CSEMPEMATRICA OTELLO TAUPE 20cm x 99cm 3db

Cikkszám
56313
Futárnak átadás várható időpontja
2024.04.26
Márka
Venilia
Méret
20cmx99xcm3pcs
Raktáron
13 790 Ft
Részletek

A ÖNTAPADÓS CSEMPEMATRICA OTELLO TAUPE 20cm x 99cm 3db (cikkszám: 56313) egy praktikus és esztétikus megoldás a falak és lépcső oldalainak díszítésére. Egyedi megjelenése és könnyű felhelyezhetősége miatt ideális választás otthonunkban, akár a konyha, akár a lépcső előtti fal dekorálására is.

A csempematricák egyre népszerűbbé válnak a belsőépítészetben, hiszen könnyen átalakíthatják és felfrissíthetik a lakás hangulatát. Az ÖNTAPADÓS CSEMPEMATRICA OTELLO TAUPE 20cm x 99cm 3db kifinomult stílussal és letisztult megjelenéssel rendelkezik, amely egyszerűen illeszkedik bármilyen enteriőrbe. A "taupe" szín a halványbarna és a szürke kombinációja, amely eleganciát és modernséget sugároz.

A csempematricák könnyen felhelyezhetőek, hiszen öntapadóak, így nem igényelnek semmilyen speciális ragasztót vagy szakértelmet a felszerelésükhöz. Csak a csempék védőfóliáját kell levéve követni az utasításokat és a térképen jelölt elrendezést, majd óvatosan rögzíteni a helyzethez. A könnyen kezelhető terméknek köszönhetően akár hétvégi DIY projektté is válhat, amelyet egyszerűen és gyorsan elvégezhetünk, és amellyel új életet lehelhetünk a lakásba.

Az ÖNTAPADÓS CSEMPEMATRICA OTELLO TAUPE 20cm x 99cm 3db rugalmas mérete lehetővé teszi, hogy alkalmazkodjon a különböző kreatív elképzelésekhez. Kiválóan alkalmas a lépcső oldalára, mivel segítségével nem csak díszítést, hanem védelmet is biztosíthatunk a lépcső lépcsőfokainak sérülései ellen. Ráadásul a könnyű tisztíthatóságának köszönhetően hosszú távon is megőrzi vonzó megjelenését.

De ne csak lépcsőn, hanem a konyhai háfal díszítésére is felhasználható az ÖNTAPADÓS CSEMPEMATRICA OTELLO TAUPE 20cm x 99cm 3db. Az enteriőrünk központi helyén kialakított konyha folyamatosan ki van téve a zsíros, olajos, illetve tisztítószerek okozta szennyeződéseknek, de ennek a csempefóliának köszönhetően könnyedén tisztán tartható. A tartós öntapadó rétegnek köszönhetően a külső hatásokkal szemben ellenálló, így hosszú távon is kiváló megoldás a konyhai háfal dekorálására.

Kkönnyű felhelyezhetőségével az ÖNTAPADÓS CSEMPEMATRICA OTELLO TAUPE 20cm x 99cm 3db jelentős előnyt nyújt a hagyományos, ragasztással történő csempékkel szemben. Nemcsak pénzt és időt takaríthatunk meg, hanem egyedi stílust, eleganciát és modernséget vihetünk otthonunkba. Ne habozz többé, és tedd különlegessé otthonod falait és lépcsőit az ÖNTAPADÓS CSEMPEMATRICA OTELLO TAUPE 20cm x 99cm 3db segítségével!


30 napos pénzvisszafizetési garancia
Adatok
Cikkszám
56313
Vélemények
Legyél az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek