Ügyfélszolgálat és telefonos rendelés

H-P 10-18h 

06 70 850 7161

Belátás csökkentő hővédő TÜKRÖS ablakfólia SZTATIKUS 90cm x 15m

Belátás csökkentő hővédő TÜKRÖS ablakfólia SZTATIKUS 90cm x 15m
Belátás csökkentő hővédő TÜKRÖS ablakfólia SZTATIKUS 90cm x 15m
Cikkszám
53441
Márka
Venilia
Méret
90cm x 15m
Nincs raktáron
69 990 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Az általad kért részletes termékleírás a Belátás csökkentő hővédő TÜKRÖS ablakfólia SZTATIKUS 90cm x 15m termékről a következőképpen néz ki:

Ez a termék a praktikus megoldás a falakban vagy ablakokon bekövetkező belátás problémák eltüntetéséhez. A Belátás csökkentő hővédő TÜKRÖS ablakfólia SZTATIKUS 90cm x 15m csökkenti az ablak mögé történő betekintéseket és védelmet nyújt a kíváncsi tekintetek ellen. Ez a termék tökéletes választás lehet, ha szeretnéd megtartani az intimitást, de ugyanakkor nem szeretnéd elzárni az ablakból érkező természetes fényt.

A Belátás csökkentő hővédő TÜKRÖS ablakfólia SZTATIKUS 90cm x 15m könnyen felhelyezhető és eltávolítható, mivel statikus ragasztójának köszönhetően nem igényel semmilyen további ragasztót. Ez a ragasztó hatékonyan megtapad az ablakon anélkül, hogy hosszabb távon leragasztaná az üveget vagy hagyna maradványokat. Ez azt jelenti, hogy a fólia könnyedén felhelyezhető és újfent eltávolítható anélkül, hogy károsítaná az ablakot.

A Belátás csökkentő hővédő TÜKRÖS ablakfólia SZTATIKUS 90cm x 15m nemcsak a betekintést korlátozza, hanem hatékonyan csökkenti a hőmennyiséget is, amely az ablakon keresztül beáramlik. Ez hasznos lehet, mivel segít fenntartani a belső tér hőmérsékletét, és csökkenteni a légkondicionáló vagy fűtési költségeket. A fólia tükröződő felülete visszaveri a napfényt, és így nagyszerűen szabályozza a hőmennyiséget a belső térben. Emellett ez a tükröződő felület növelheti a helyiség világosságát, ezáltal tágasabb és élénkebb hatást keltve.

A Belátás csökkentő hővédő TÜKRÖS ablakfólia SZTATIKUS 90cm x 15m méretei 90cm x 15m, ami elegendő ahhoz, hogy egy nagy ablakot vagy több kisebb ablakot fóliával vonjunk be. Az extra hosszú fólia megkönnyíti a felhelyezés folyamatát, mivel kevesebb vágást és illesztést igényel a kívánt méret elérése érdekében.

Vigyázat: A Belátás csökkentő hővédő TÜKRÖS ablakfólia SZTATIKUS 90cm x 15m csak sima üvegfelületeken használható, nem ajánlott fóliázott ablakokra vagy olyan ablakokra, amelyek a nap észlelésére vagy fűtésként használják az üveget. A fóliát száraz és tiszta felületre kell felhelyezni, elkerülve a port, olajat vagy egyéb szennyeződéseket.

A Belátás csökkentő hővédő TÜKRÖS ablakfólia SZTATIKUS 90cm x 15m tökéletes választás minden olyan helyiségben, ahol szeretnéd megőrizni az intimitást és kontrollálni a hőmérsékletet. Egyszerű felhelyezése, hővédő tulajdonságai és tükröződő hatása révén egyedivé és vonzóvá teheti otthonod vagy irodád környezetét.


30 napos pénzvisszafizetési garancia
Adatok
Cikkszám
53441
Vélemények
Legyél az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek