Ügyfélszolgálat és telefonos rendelés

H-P 10-18h 

06 70 850 7161

Belátás csökkentő hővédő SÖTÉTÍTŐ ablakfólia SZTATIKUS 90cm x 15m

Cikkszám
53442
Márka
Venilia
Méret
90cm x 15m
Nincs raktáron
69 990 Ft
Nincs raktáron
Részletek

A Belátás csökkentő hővédő sötétítő ablakfólia olyan termék, amely tökéletes megoldást nyújt azoknak, akik szeretnének tökéletesen árnyékosított, hővédett helyiségeket kialakítani otthonukban vagy irodájukban. Különleges tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek révén csökkenti a belátást, valamint védelmet nyújt a túlzott hőmérséklettel és a káros UV sugarakkal szemben.

A termék cikkszáma 53442, és egy 15 méter hosszú és 90 cm széles sötétítő ablakfóliát tartalmaz. Ergonómikus kivitelezése és könnyű kezelhetősége révén egyszerűen és gyorsan felhelyezhető bármely ablakra. A sötét színárnyalatnak köszönhetően kellemes és árnyékos környezetet teremt a belső terekben, ezáltal biztosítva a napfénymentes otthoni érzetet.

Az ablakfólia használatával lehetőség nyílik a belátás csökkentésére, ami különösen fontos lehet olyan helyiségekben, ahol nagyobb mértékű magánszférára van szükség. Ez különösen hasznos lehet például otthonokban, irodákban, várótermekben, konferenciatermekben és egyéb helyeken, ahol figyelembe kell venni az intim szférát és az adatvédelmet.

A sötétítő ablakfólia nem csak a belátás csökkentésére szolgál, hanem hatékony hővédelmet is nyújt. A napfény által okozott túlzott hőmérséklet csökkentése révén optimalizálja az energiafelhasználást, idővel pedig akár jelentős energiamegtakarítást is eredményezhet. Ezáltal hozzájárul a környezetbarát életmódhoz és a fenntartható fejlődéshez.

Ezenkívül a sötétítő ablakfólia rendkívül hatékonyan védi a helyiséget a káros UV sugaraktól. Az UV sugarak kellemetlen hatásokkal járhatnak, például elhalványíthatják vagy károsíthatják a bútorok, padlóburkolatok vagy egyéb berendezési tárgyak színét és állapotát. Az ablakfólia ezáltal védelmet nyújt az ilyen típusú károsodásokkal szemben, hosszabb élettartamot biztosítva az otthoni vagy munkahelyi berendezéseknek.

A Belátás csökkentő hővédő sötétítő ablakfólia statikus ragasztó technológiával készült, ezért nem igényel semmilyen további ragasztót vagy ragasztószalagot a felhelyezéshez. A statikus jellegének köszönhetően kis erőfeszítéssel, de tartósan rögzíthető az ablak felületére. Emellett könnyen eltávolítható és újra felhasználható más helyiségekben vagy ingatlanokban.

A termék minőségi anyagokból készül, amelyek ellenállnak a különböző károsodásoknak, például a karcolásoknak vagy az elszíneződésnek. Ezáltal hosszú távú védelmet nyújt az ablakoknak, tartósan megőrzi eredeti állapotát és esztétikus megjelenést biztosít az otthon vagy az iroda számára.

Összességében a Belátás csökkentő hővédő sötétítő ablakfólia ideális választás azok számára, akik hatékonyan szeretnének hatást gyakorolni az otthoni vagy munkahelyi környezetre. Csökkenti a belátást, védelmet nyújt a túlzott hőmérséklettel és a káros UV sugarakkal szemben, valamint könnyedén és gyorsan felhelyezhető az ablakokra. A termék széles körű felhasználási lehetőségekkel rendelkezik, és hozzájárulhat az otthonok és munkaterek kényelmének és funkcionalitásának javításához.


30 napos pénzvisszafizetési garancia
Adatok
Cikkszám
53442
Vélemények
Legyél az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek