Ügyfélszolgálat és telefonos rendelés

H-P 10-18h 

06 70 850 7161

Kiemelt ajánlataink

Csempematrica webáruházKivitelezési tanácsok

 

Első lépésként mindig tisztítsd meg a felületet! Ez különösen fontos a zsíros szennyeződések eltávolítása szempontjából. Ha már nincs látható kosz, használj alkohol tartalmú tisztítót, például ablaktisztító spray-t, hogy teljesen zsírtalanítsd a felületet.

 

Ez különösen fontos a konyhában, a tűzhely környékén. A fürdőszobában általában inkább vízkő és szappanlerakódások találhatóak, nem zsír.

 

Bár ezek a felületek általában jól tapadnak, ha teljesen tiszta felületet szeretnél, használj savas, lehetőleg foszfor- vagy citromsav tartalmú tisztítószert, amelyek a legjobban oldják a vízkövet.

 

A felület megtisztítása után következik a csempematrica pozícionálása. Távolítsd el a matrica hátuljáról egy kis részt, hogy a felső része ragaszthatóvá váljon.

Ha valamelyik oldal kilóg, könnyedén igazíthatod újra. Ha rendben van, kezdheted az applikációs lapáttal rásimítani a felületre. Középről kifelé simítsd jobbra és balra, ügyelve arra, hogy ne maradjanak buborékok a felület alatt. Közben folyamatosan húzd lefelé a matrica hátulját.

Spórolj a csempematrica felrakásán!

Felrakáshoz ajánott szerszámok

Szerszám szettek kedvezménnyel: Spórolhatsz, ha a csempematrica felrakásához szükséges szerszámokat szettben vásárolod meg. Bizonyos összegű vásárlás esetén rendszerünk ajándékként is felajánlja ezeket számodra!

Felrakáshoz ajánlott szerszámok


Ne aggódj! Könnyen megy a csempematrica felrakása: A csempematrica felrakása nem ördöngösség. Könnyen megtanulhatod te is, ha megnézel néhány oktató videót a témában, vagy elolvasod blogcikkeinket.

Segítünk, ha elakadnál: Ha mégis bizonytalan vagy valamiben, vagy nem találsz választ a kérdésedre weboldalunkon, keress minket bátran! Elérhetőségeinket megtalálod az oldal tetején, alján és az információk oldalon.Demeter Róbert
Csempematrica szakértő
Demeter Róbert csempematrica szakérő

 

Csempematrica vélemények