Ügyfélszolgálat és telefonos rendelés

H-P 10-18h 

06 70 850 7161

3D Piros Csillagok fémhatású dekorfólia 45cm x 1,5m
3D Piros Csillagok fémhatású dekorfólia 45cm x 1,5m
3 990 Ft

3D Piros Csillagok fémhatású dekorfólia 45cm x 1,5m

Cikkszám
56161
Márka
Venilia
Méret
45cmx1,5m
3 990 Ft
Részletek


Örömmel mutatjuk be a 3D Piros Csillagok fémhatású dekorfóliát, mely egy kiváló minőségű díszítőelem, amelynek segítségével otthonának vagy irodájának könnyedén adhat hozzávonást egyedi megjelenést. Ez a termék a 56161-es cikkszámmal rendelkezik, és rendkívül sokoldalú lehetőségeket kínál a kreatív ötletek megvalósításához.

Ez a dekorfólia egy gyönyörű piros színben pompázik, melyet csillagokkal díszítettünk, amelyek fémhatást keltve extra vonzerőt nyújtanak a felhasznált helyiségnek vagy bármilyen tárgynak, amit dekorálni szeretnénk. A fémhatású felület elegáns és modern megjelenést kölcsönöz, ami garantáltan lenyűgözi majd mind a vendégeket, mind a családtagokat.

A dekorfóliának ez a változata 45cm x 1,5m méretekkel rendelkezik, ami lehetőséget ad arra, hogy számos különböző tárgyat vagy felületet díszítsünk vele. A termék tartós és ellenálló, így hosszú távon is megőrzi látványos megjelenését. A minőségi anyagnak köszönhetően könnyen kezelhető és azonnal felragasztható a kívánt felületre anélkül, hogy maradványokat hagyna maga után, vagy bármilyen kárt okozna a felületen.

A dekorfóliát számos alkalmazási területen felhasználhatjuk. Ideális választás lehet például a lakás dekorálásához, ahol környezetbarát és könnyen cserélhető megoldást keresnek a falak, ajtók vagy bútorok díszítésére. Az irodákban is gyakran használják a személyre szabott enteriőr kialakítására, vagy az üzletekben a vitrinek különleges megjelenésének elérésére.

A 3D Piros Csillagok fémhatású dekorfólia főleg belső térben nyújt esztétikai élvezetet, kültéren is felhasználható. Például kerékpárok, autók vagy bármilyen egyéb tárgy díszítésére is bátran használható. A piros szín és a csillagok kombinációja különleges, ünnepi hangulatot hozhat létre és az átlagos kinézetű felületeket könnyedén varázsolja egyedivé.

Bátran kitüntetésként is használhatjuk a 3D Piros Csillagok fémhatású dekorfóliát, például karácsonyi vagy születésnapi ajándékok díszítésére. Az egyedi, elegáns megjelenés garantáltan emlékezetessé teszi a megajándékozott számára a különleges alkalmat.

Élvezze a végtelen lehetőségeket, amelyeket a 3D Piros Csillagok fémhatású dekorfólia kínál! Legyen kreatív és hozza ki a legjobbat otthonából, irodájából vagy bármilyen felületből, amit szeretne felújítani. Adj egyedi megjelenést a hétköznapoknak és varázsolja vonzóvá a környezetét ezzel az exkluzív termékkel!

Reméljük, hogy a 3D Piros Csillagok fémhatású dekorfóliával való tapasztalata egyedülálló és örömteli lesz. Vásárlásával garantáltan elégedett lesz és élvezni fogja annak a kreatív potenciálját, amit ez a díszítőelem kínál. Köszönjük, hogy minket választott és a lehetőséget, hogy bemutathattuk ezt a kiváló terméket!


30 napos pénzvisszafizetési garancia
Adatok
Cikkszám
56161
Vélemények
Legyél az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek