Ügyfélszolgálat és telefonos rendelés

H-P 10-18h 

06 70 850 7161

Blog

Könnyedén fóliáztam NYEREMÉNYJÁTÉK

Demeter Miklós
Demeter Miklós
2021.10.06 18:08
Könnyedén fóliáztam NYEREMÉNYJÁTÉK

Ismerős a fóliázás? :-)

Alacsony költségvetésből hatalmas változás az otthonodban, amihez szakember sem szükséges ???? Erre képes néhány jól felhelyezett öntapadós tapéta,...... csempematrica,...... bútorfólia, vagy éppen üvegfólia.

Ha te már használtál ilyen anyagot, amit a csempematrica.eu oldalon vásároltál és ezek segítségével vittél új színt a lakásodba, arra kérünk, hogy mutasd meg nekünk a végeredményt a facebook hozzászólásban, hogy mások is inspirálódni tudjanak, vagy ha nem vagy fent a facebookon akkor küld el a hello@csempematrica.eu email címre. Természetesen megháláljuk a segítséged. A köszönet mellé egy 1000 forintos kupont is adunk, ha megosztasz legalább egy képet. A kupont legalább 10 000 forint összegű vásárlás esetén használhatod fel, így a következő lakásszépítés még kedvezőbb árú lehet :-)

Könnyedén fóliáztam nyereményjáték

 

Tudjuk még ezt fokozni!

Azok között, akik legalább egy képet megosztanak a témához kapcsolódóan 3x10 000 Ft értékű kupont sorsolunk ki, amely levásárolható a csempematrica.eu oldalon. A sorsolás időpontja, a képek beküldési határideje: 2021. október 25, hétfőn 9 óra.

Könnyedén fóliáztam nyereményjáték

 

Létrehoztunk egy facebook csoportot is azok számára, akik folymatosan szeretnének fejlődni és inspirálódni a fóliázás területésn. Gyere és jelentjezz - töltsd fel egy albumba oda is a fotóid - vagy ha még csak most kezded a fóliázást akkor ismerkedj, kérdezz , inspirálódj!

A facebook bejegyzést itt találod, ahol posztolhatod a képeket a nyereményjátékban történő részvételhez >>

A hozzászólók elfogadják a játék feltételeit és hozzájárulnak, hogy a csempematrica.eu más felületein is felhasználhassa a képét, hogy ezzel segítse az inspirációt más vásárlók számára. Előre is köszönjük!


A kuponok felhasználhatóak 2021.november 30-ig.

A Facebook a játékban semmilyen formában nem vesz részt. 


Amennyiben szeretnéd értékelni a minkánkat, a terméket, kiszolgálást stb - az alábbiakban teheted meg :

1. Kattints ide és értékelj minket a Google-on! >>

2.Kattints ide és értékelj minket a Facebookon >>